Entradas

Mostrando entradas de marzo, 2019

ENTRADA LLIURE

Imagen
DANSA La  dansa  és un art consistent a expressar-se mitjançant desplaçaments i moviments del cos. Es fa servir bé com a forma d'expressió, bé com a interacció social, o bé pot estar present en actes espirituals o en altres tipus d'actuacions artístiques. L'ésser humà va aprendre a ballar abans que a parlar. Juntament amb el teatre i la música, la dansa és una de les tres arts escèniques que existeixen des de l'antiguitat.

COMENTARI DE TEXT

Comentari de text      EL GAT NEGRE D'ULLS VERDS Estava en guerra amb l’entorn, o almenys això es pensava. Se sentia atacada per les paraules alienes i els actes dels demés eren percebuts com quelcom invasiu i fins i tot agressiu. No se n’adonava que la seva actitud era superlativament defensiva. Víctima d’un subjectivisme aclaparador assenyalava amb el dit en altres direccions oposades a la correcta. Perquè en realitat la causa de tots els seus mals eren la inseguretat en si mateixa, una vulnerabilitat excessiva i una hipersensibilitat que el feia patir. Un estat que no l’ajudava a gestionar les seves emocions, caòtiques i contradictòries. Amb el comandament a distància, va aturar el temps. Una pausa necessària per poder veure la realitat nua d’impressions i de pors. S’agità sobre un llit ple de segons aturats, que l’acotxaven en una tranquil·litat feta d’un parèntesi temporal. Prengué de la seva motxilla, que estava a terra, una  kit-kat  i se’l cruspí com si mai aban

MES ART

Imagen
Més art  Fotografia: Chema Madoz     1. Cerca informació sobre el fotògraf Chema Madoz, la penges al teu blog. Quin tipus de fotografia fa? També has de penjar les 10 fotografies seves que més t'agradin i, davall de cada una, explica el que representa per a tu. És un fotógraf  espanyol ,  Premio Nacional de Fotografía  en l'any 2000.  Fotografía contemporánea, un poeta de l'imatge, un fotógraf de casualitat. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

UN POC D'ART

Imagen
Un poc d'art...  1. Cerca informació sobre el fotògraf Dariusz Klimczak, la penges al teu blog. Quin tipus de fotografia fa? També has de penjar les 10 fotografies seves que més t'agradin i, davall de cada una, explica el que representa per a tu.

A PETICIÓ DELS ALUMNES

Imagen
Entrada a petició dels alumnes      1. Cerca informació sobre els elements sobrenaturals que hi pugui haver al voltants de la humanitat i ho exposes al teu blog. - Vampiros -Hombres lobo - Phenix - Fantasmas - Dimoni - Àngel      2. Creus en els esperits? Per què? Cerca històries reals sobre el tema amb imatges. Si crec, perque crec que despres de la vida hi ha algo, també crec en la reencarnació però una anima no pot reencarnar-se eternament, sinó que arriba un punt que ha de trobar el descans etern. Perque es diu que una persona pot recordar de que va morir en la seva vida anterior.      3. Creus que les ouijas són efectives de veritat? Has participat en alguna? Conta la teva experiència i cerca'n de verídics per internet. Mai n'he fet cap, però crec  que si que podría ser efectiu, perque he sentit histrories de familiars que si que nan fet. "Cuando era pequeña, jugaba con una ouija con mis amigos. Todos excepto yo creían e