A PETICIÓ DELS ALUMNES

Entrada a petició dels alumnes

Resultat d'imatges de espiritus

     1. Cerca informació sobre els elements sobrenaturals que hi pugui haver al voltants de la humanitat i ho exposes al teu blog.

- Vampiros
-Hombres lobo
- Phenix
- Fantasmas
- Dimoni
- Àngel


     2. Creus en els esperits? Per què? Cerca històries reals sobre el tema amb imatges.

Si crec, perque crec que despres de la vida hi ha algo, també crec en la reencarnació però una anima no pot reencarnar-se eternament, sinó que arriba un punt que ha de trobar el descans etern. Perque es diu que una persona pot recordar de que va morir en la seva vida anterior.


     3. Creus que les ouijas són efectives de veritat? Has participat en alguna? Conta la teva experiència i cerca'n de verídics per internet.

Mai n'he fet cap, però crec  que si que podría ser efectiu, perque he sentit histrories de familiars que si que nan fet.

"Cuando era pequeña, jugaba con una ouija con mis amigos. Todos excepto yo creían en los espíritus, así que me la pasaba pidiéndole al tablero que hiciera cosas más físicas, como tocarme el hombro. El tablero nunca se movió, pero de pronto comencé a sentir un ardor en la espalda. Había tres marcas de manos en mi espalda, y estaban rojas e inflamadas, ¡cómo si me hubieran abofeteado! Me niego a volver a tocar una ouija."

     4. Explica tres pel·lícules que tractin aquest tema i en fas la sinopsi. Penja imatges representatives.

-expediente warren
N'hi ha alguna que sigui basada en fets reals?

      5. T'ha passat algun fet paranormal? Si és que sí, ho expliques i si és que no, expliques alguna història que t'hagin contat.

     6. Creus en els esperits? Justifica la teva resposta.


Resultat d'imatges de espiritus

Comentarios

Entradas populares de este blog

UN POC D'ART

CONTES

DITES