LA MARIA I EL DIAMANT

1. Escriu un conte d'unes 20 línies on apareguin aquestes paraules: lladre, mestressa, diamant.



Hi havia una vegada una familia, la familia Covas,  molt empoderada, aquesta rica familia tenien una caixa fort amb tots els seus bens, aquesta caixa fort estava amagada a una habitació en la qual tan sols podia entrar la Maria, la mastressa. Cada cap de setmana la familia s'en anava de viatge a un lloc del mon, que per ells eraa desconegut.

El que ells no sabien era que hi havia una colla de lladres vigilant-los. El cap d'aquesta colla era el Joan, una ex parella de la Maria, que sempre havia duit molt mala vida, ell la maltractava abans de que la Maria conseguís deixar-lo i anar a viure amb la familia Covas. Quan va descobrir que ella vivia amb aquella familia tan rica, va decidir tornar a visitar-la.

Quan la famila va marxar els lladres varen veure l'oportunitat  perfecta per entrar a la casa.  El vespre mentre la Maria dormía entraren, i s'en anaren a la part de la  casa on hi havia la caixa fort, l'habitació de la Mria, en aquell moment ella dormía profundament. 
Aquells homes en veure allò varen decidir fermar-la i mourer-la, despres d'una bona estona la Maria esdespertà i vegue com aquells homes estaven intentant obrir la caixa fort, per sort els nus no eren molt forts i es pogué desfermar i sense que ells donasin conta ella va aconsseguir sortir. quan els homes obriren la porta de la caixa varen veure en el seu interior que hi havia el diamant mes gros que mai no havien vist. En elmoment en que posaren la ma  sota aquell objecte començàa cremar com si fossin mil dimonis. era un diamant màgic que la familia guardava des de feia seglesdins aquella caixa fort perque nigu no havia aconsseguit la manera de  mourerlo.

Comentarios

Entradas populares de este blog

UN POC D'ART

CONTES

DITES